Barve

Pozdravljeni ljubitelji barv!


Tudi vi mislite, da je vaše stanovanje le zavetje in prenočišče? Ne pozabite, da je lahko tudi prostor za vaše dobro počutje ali pa izziv za vašo ustvarjalnost, kot izraz vaše osebnosti. Poleg tega psihologi že dolgo vedo, da je napačna ureditev stanovanja onemogoča dobro počutje in da so ljudje zaradi tega lahko nesrečni.

Na kratko vam bomo predstavili, kako lahko barve vplivajo na vas:

RUMENA
Njeni svetlobni valovi stimulirajo možgane, naredijo nas budne, trezne in odločne. Krepi živčni sistem, ustvarja energijo v mišicah, spodbuja limfni sistem in odpravlja prebavne motnje. Zlato rumena barva je zelo učinkovita sila proti depresiji in omejitvam vseh vrst.

RDEČA
Rdeča barva vpliva pozitivno na delovanje srca in krvni obtok. Zvišuje krvni tlak, utrjuje telo, spodbuja nastajanje krvnih krvničk in nas naredi bolj odporne. Poleg tega je živahna, zato nas greje, pomlaja in poživlja.


ORAN??NA
Znano je, da spodbuja delovanje spolnih organov in blagodejno vpliva na prebavni sistem. Krepi vranico, pljuča, trebušno slinovko ter povečuje odpornost telesa.


ZELENA
Zelena barva je temeljna barva življenja, zato dobro vpliva tako na čustva, kot tudi na srce. Na naše živce deluje zelo pomirjajoče, zato je uporabna za zdravljene srčnih težav, visokega krvnega tlaka in glavobolov.

MODRA
Modra je barva miru in harmonije. Priporočajo jo za zdravljenje nespečnosti, saj deluje kot močan antiseptik. Pozitivni vpliv ima tudi na zdravljenje vseh bolezni grla in revmatizma.



Poskrbite torej za vaše dobro počutje in lep izgled stanovanja in nas obiščite še danes!

 
 
     
 
MODRI VAL d.o.o.

Vešter 25
4220 Škofja Loka

tel.: 04 5 127 220
fax: 04 5 127 222

e-pošta: info@modrival.si
Matična št.: 5537223000      ID za DDV: SI75025736      TRR: 03128-1008586783 pri SKB Banki