Zanimivo

Prednovoletno srečanje z Modrimi mojstri

Image 

 

Vsako leto v veselem decembru organiziramo prednovoletno srečanje za Modre mojstre, ki ga izkoristimo, da se zahvalimo našim stalnim strankam za sodelovanje v preteklem letu. Ker pa želimo, da so naše stranke stalno seznanjene z novostmi to srečanje izkoristimo tudi za predstavitev novih materialov in dekorativnih tehnik.

Letos smo povabili tehničnega strokovnjaka iz Heliosa, ki je na srečanju predstavil novo dekorativno tehniko SPEKTRA DECOR guarz. Ta tehnika je primerna za dekoracijo notranjih in zunanjih površin. Premaz je na voljo v 30 barvnih odtenkih in naredi žametno prelivajoč se končni izgled filma. SPEKTRA DECOR guarz je odporen na vremenske vplive, visoko paraprepusten in vodoodbojen.

 

Škofjeloški pasijon v barvah Modrega vala

 

Image  Škofjeloški pasijon je največja dramska igra na prostem, v Sloveniji, ki je uprizorjena v mestnem jedru Škofje Loke. V Škofjeloškem pasijonu sodeluje skoraj 800 ljudskih ljubiteljskih igralcev, od tega prek 80 konjenikov, katerih motiv in želja za sodelovanje sta ljubezen do gledališča in spoštljiv odnos do kulturne dediščine.
Image 

Ker sama realizacija predstave zahteva ogromno prostovoljnega dela in sredstev, smo se tudi v Modrem valu odločili, da postanemo sponzor Škofjeloškega pasijona in pomagamo obnoviti njihovo pisarno, lesene konstrukcije ter kulise.

Kaj zanimivega smo videli na sejmu DOM?

Image

 

 

Ker smo stalno na preži za novostmi in zanimivostmi s sveta barv, smo obiskali tudi letošnji sejem DOM na Gospodarskem razstavišču. Najbolj zanimiva informacija za ljubitelje barv je bila novost JUB Design studio, ki je bila predstavljena na Jubovem razstavnem prostoru.

S tem programom si lahko pomagate pri odločitvi glede barve za vaš dom, saj so prikazane različne simulacije prostorov in objektov, katerim lahko potem poljubno klikate barvne odtenke za posamični del. Edino kar morate storiti je klik na www.jub.eu in takoj se boste lahko igrali z barvami.

Obisk naših zaposlenih v tovarni Belinka

 

 Image Zaposleni Modrega vala redno hodimo na izobraževanja različnih proizvajalcov, ki predstavijo novosti in načine uporabe njihovih izdelkov. Bili smo tudi na predavanju v Belinki, kjer so nam predstavili novitete s področja lesnih premazov. Povedali so tudi veliko praktičnih nasvetov, kako svetovati stranki pri izbiri premaza, da bo zadovoljna s svojo »ograjo« še dolga leta. Zanimiv pa se nam je zdel tudi ogled njihovega načina preverjanja kvalitete izdelkov v primerjavi s konkurenčnimi. 

 

  Image  Image 
   Primerjava s KONKURENCO

Razstavna hišica premazana z

Belinka premazi 

 

 
 
     
 
MODRI VAL d.o.o.

Vešter 25
4220 Škofja Loka

tel.: 04 5 127 220
fax: 04 5 127 222

e-pošta: info@modrival.si
Matična št.: 5537223000      ID za DDV: SI75025736      TRR: 03128-1008586783 pri SKB Banki