Barve za avto

Image Danes je tehnologija s področja barv vedno bolj ekološko usmerjena, zato smo se tudi pri nas odločili, da razširimo svojo ponudbo z mešalnim sistemom avto lakov na vodni osnovi DeBeer WaterBase. Ta sistem ustreza aktualnim zakonskim zahtevam o vsebnosti HOS (hlapljive organske snovi). DeBeer Car Refinishes je z leti razvil enega najboljših in uporabniku prijaznih sistemov avto lakov na vodni osnovi WaterBase Serija 900, katerega držimo tudi mi.

Značilnosti tega sistema so:

~ enostavna uporaba in prehod iz sistema klasičnih avto lakov,

~ visoko ujemanje barvnih tonov,

~ preko 50.000 receptur in

~ odlična brizgana barvna dokumentacija z velikimi lističi.


Image

Če pa želite kvalitetno obnoviti svoje komercialno vozilo (kombi, kamion, traktor, prikolice) vam namešamo barvo iz našega programa industrijskih premazov. Na voljo imamo dva mešalna sistema, ki uporabnikom zagotavlja zanesljivo rešitev pri repariranju vseh vrst komercialnih vozil. Mobifleet je idealna rešitev za uporabnike reparaturnih premazov, ki zahtevajo visoko kakovost ter enostavno uporabo. Sistem v vseh merilih ustreza strogim evropskim predpisom o vsebnosti hlapnih organskih spojin (VOC).

 

 

 

MOBIFleet sistem odlikujejo še učinkovitost, ekonomičnost ter široko paleto barvnih nians za širok spekter prevoznih sredstev iz različnih področij komercialnega transporta ter tudi osebna vozila. Fizikalne lastnosti končnega premaza so odvisne od izbire enega od štirih MOBIFleet 2K binderjev, ki so na osnovi akrilnega veziva.Eden izmed najbolj idočih industrijskih premazov pri nas, je MOBIFleet 2K HS Binder F90 low VOC, ki ima visoko vsebnost suhe snovi, ter omogoča pomemben prihranek časa in denarja, saj je za večino nians potrebnih le 1-2 nanosa, da dosežemo predpisano debelino premaza in želeno kritnost. Premaz ima zelo lep in poln izgled. Odlikuje ga izjemna vremenska, kemijska in mehanska odpornost. Pripravljena niansa se meša v razmerju 3:1 z MOBIFleet 2K trdilcem F95 in se redči 10-15% z MOBIFleet 2K redčilom F98.

 

Image 

Drugi mešalni sistem namenjen za obnovo komercialnih tovornih vozil je mešalni sistem S.Mix, katerega glavne prednosti so: široka paleta barvnih odtenkov, cenovna dostopnost, enostavno in hitro delo, ter možnost izbire premazov za kovine na različnih osnovah, kot so:

~ mešani 2k poliuretanski sijajni lak,

~ mešani 2k poliuretanski polmat lak,

~ mešani sintetični lak,

~ mešani temeljni nitro premaz,

~ mešani temeljni epoksi premaz.

Image

 

 

 

 

 
 
     
 
MODRI VAL d.o.o.

Vešter 25
4220 Škofja Loka

tel.: 04 5 127 220
fax: 04 5 127 222

e-pošta: info@modrival.si
Matična št.: 5537223000      ID za DDV: SI75025736      TRR: 03128-1008586783 pri SKB Banki