Barve za dom

Možnost izbire več kot 5.000 barvnih odtenkov za vaš dom!

Vsi se zavedamo, da barve lahko ustvarijo posebno razpoloženje, zato jih lahko koristno uporabimo pri obnovi svojega stanovanja. Vendar moramo biti pozorni na to, da se barve med seboj ujemajo.

Za lažjo barvno odločitev imamo pri nas na voljo računalniški program, ki na simuliranih objektih prikazuje različne možne barvne nianse. Do želenega barvnega tona lahko pridete tudi tako, da preprosto prinesete vzorec blaga, talne obloge, keramike... in nato primerjate z barvnimi predlogami, ki jih imamo na voljo v naši prodajalni. Ko izberete svoj želeni odtenek, vam barvo samo še v ustrezni kvaliteti in želeni količini po recepturi zniansiramo na niansirnem stroju in jo nato zmešamo v mešalnem stroju. Ves postopek traja le nekaj minut, tako da greste lahko kmalu po tem »veselo na delo«.

Pri mešanju nians za vaš dom imamo na voljo dva različna mešalna sistema in sicer:

Image 

Smo tudi JUMIX CENTER, tako da vam lahko v nekaj minutah izdelamo različne barvne odtenke notranjih zidnih barv, fasadnih barv, vseh vrst ometov, emajlov in lazur. Na voljo vam je 38 različnih Jubovih izdelkov v več kot 24.000 barvnih odtenkih.  

Poleg izboljšane barvne karte JUB s 348 barvnimi odtenki, z letom 2008 postaja druga uradna Jubova barvna karta tudi globalno dobro poznana NCS barvna karta, ki ima v standardnem naboru kar 1950 barvnih odtenkov. 

Image

HELIOMIX, ki je sodobni mešalni sistem za mešanje barv v 3.000 poljubnih barvnih odtenkih. Namešamo lahko različne kvalitetne premaze, kot so: TESSAROL, BORI in SPEKTRA. Na voljo so vam različne barvne karte, kot so: HARMONIA, ki je vzorčni izbor skladnih barvnih odtenkov po izbiri strokovnjaka za barve. Še širša paleta barvnih odtenkov se skriva v barvnih lestvicah: MONICOLOR, SPEKTRA TERRA in RAL.

 

                Image

Izbira je torej velika, zato ne odlašajte in osvežite svoj dom, ter si pričarajte čudovito vzdušje. Znano je namreč, da lahko barve pozitivno vplivajo na naše razpoloženje.

Terapija z barvami sodi tudi med metode alternativne medicine in se kot način za izboljšanje psihičnega, fizičnega in emocionalnega počutja uporablja že vrsto let. Toda katero barvo izbrati? 

Na to vprašanje vam bom bodo v naši prodajalni pomagali s strokovno podkovani prodajalci. Sledi tudi nekaj praktičnih nasvetov kako lahko barve vplivajo na vaše razpoloženje!

 







 

 

 

Izbira je torej velika, zato ne odlašajte in odenite svoj dom v barve.....

 
 
     
 
MODRI VAL d.o.o.

Vešter 25
4220 Škofja Loka

tel.: 04 5 127 220
fax: 04 5 127 222

e-pošta: info@modrival.si
Matična št.: 5537223000      ID za DDV: SI75025736      TRR: 03128-1008586783 pri SKB Banki